Ливърпул чупи рекорда си със зашеметяващ договор, за да задържи Трент Александър-Арнолд


Ливърпул чупи рекорда си със зашеметяващ договор, за да задържи Трент Александър-Арнолд
Снимка: GettyImages

19307 0

Ливърпул е готов да даде рекордно предложение към свой играч, с което да разбие структурата на заплатите в клуба. Обявеното напускане на Юрген Клоп в края на сезона може да доведе до сериозни промени в отбора, като част от звездите да си тръгнат от "Анфийлд". Именно това искат да предотвратят от клуба.

Германският мениджър успешно се справя с възстановяването на халфовата линия след лятото, в което си тръгнаха Фабиньо и Джордан Хендерсън, а на тяхно място дойдоха Алексис Мак Алистър, Доминик Собослай, Ватару Ендо и Райън Гравенберх.

Ливърпул иска да запази състава си

Ливърпул иска да задържи един от най-важните си играчи

Въпреки че се бори с контузии, Ливърпул се представя чудесно, заемайки първото място във Висшата лига, участва все още в Купата на лигата и има шанс за европейска титла в Лига Европа.

Още: Време е Ливърпул да реши големия проблем: Въпреки фойерверките

Освен замяната на Клоп, Ливърпул е изправен пред някои трудни решения, свързани с изтичащи договори и потенциални напускания.  Мохамед Салах е силно свързван с трансфер в Саудитска Арабия, като Ливърпул отхвърли оферта от 150 милиона паунда от Ал Итихад в последните дни на трансферния прозорец миналото лято. А сегашният му договор изтича през 2025 г.

Капитанът и заместник-капитанът на клуба Върджил ван Дайк и Трент Александър-Арнолд също имат такава продължителност на споразуменията си, като последният е свързван с Реал Мадрид.  Александър-Арнолд е в Ливърпул от шестгодишна възраст, но мадридчани вярват, че може да се възползват от ситуацията с договора му и да го грабнат на "Бернабеу".

Рекордно предложение, което да откаже Реал Мадрид

Александър-Арнолд е сред най-специалните играчи на Ливърпул

Ливърпул е готов да предложи клубна рекордна оферта на 25-годишния футболист, за да обвърже дългосрочното му бъдеще. Офертата на Ливърпул към Александър-Арнолд се очаква да бъде по-голяма от която и да е сделка, сключвана някога с Ван Дайк или Салах, според Football Insider.

Още: Ливърпул се доказа като "крал на обратите": Салах доближи рекорд на Стивън Джерард (ВИДЕО)

Според същата информация, английският национал е поласкан от инетереса на Реал Мадрид, но все пак смята да остане в Ливърпул.Твърди се, че Александър-Арнолд в момента печели около 180 000 паунд на седмица на "Анфийлд", като Салах в момента е най-печелившият в клуба.

Дани Уелбек пак вкара на Ливърпул - отне му 87 секунди, за да влезе в историята (ВИДЕО)

Ливърпул - Брайтън по ТВ: Къде да гледаме битката от Висшата лига?

Разкриха внушителната сума, която Мохамед Салах от Ливърпул заработва извън терена

Потвърдено: Байер Леверкузен остави "вратичка" на Ливърпул: Мърсисайдци имат още 1 шанс за Алонсо

След краха с Алонсо: Ливърпул научи колко ще струва "план Б" за заместник на Юрген Клоп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички