Лингард: Златан Ибрахимович може да ни върне манталитета на победители


Лингард: Златан Ибрахимович може да ни върне манталитета на победители
Снимка: Guliver/Getty Images

1350 0

Младият талант на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард заяви, 'че новопривлечената звезда Златан Ибрахимович оказва благотворно влияние върху него и отбора.

Бившият шведски национал, който пристигна на "Олд Трафорд" без тренсферна сума през това лято, може да се похвали със страхотна визитка, която включва множество титли с отборите на Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, Милан и Пари Сен Жермен.

35-годишният нападател се счита за един от най-добрите голмайстори в света, като отбеляза осем гола в 17 мача за Юнайтед във всички състезания от началото на този сезон.

Лингард е впечатлен от концентрацията на Ибрахимович и желанието му за победа и се възнамерява да възприеме тези умения от него.

"Преди време, първата ми мисъл беше да играем добре, но често подобряването на играта идва с победите. Когато Златан дойде, първото нещо което той каза е, че иска да печели мачове. Очевидно е, че желанието му се предава на целия отбор ", заяви Лингард пред официалния сайт на "червените дяволи".

Златан Ибрахимович може да донесе необходимия манталитет в съблекалнята, но Лингард отбелязва, че много важно за отбора е и завръщането в клуба на френската звезда Пол Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички