Моуриньо: Когато даден играч играе зле, то вината е изцяло...


Моуриньо: Когато даден играч играе зле, то вината е изцяло...
Снимка: Guliver/GettyImages

2041 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде да се разбере, че единственият виновник, когато даден играч играе слабо, е неговата. Той коментира това преди следващия двубой на "червените дяволи", който е срещу Фейенорд от Лига Европа. 

"Понякога някои играчи разочароват своите мениджъри, но вината тяхна ли е, или е моя? Е, моя е, защото аз съм треньорът и аз избирам състава", сподели Специалния по повод решенията, които взе в сблъсъка срещу Манчестър Сити.

СЪСИПАХА ПОГБА ОТ КРИТИКИ, НО ВИНАТА Е НА ДРУГ

Той разкри, че Джеси Лингаард и Хенрих Михтарян няма да играят в предстоящия двубой, но пък подчерта, че е доволен от представянето на Маркъс Рашфорд и той ще започне като титуляр срещу холандската селекция.

"Следващият голям мач е срещу Фейенорд и Маркъс ще играе. Вярвам му напълно и знам, че го очаква брилянтно бъдеще. Той се чувства най-добре като централен нападател и ако искаш да го използваш на по-различна позиция, трябва да работиш с него, да развиваш качествата му.

Той обаче е голяма личност. Обикновено хората обръщат внимание на таланта, но личността е много, много важна на това ниво. А той още през миналия сезон показа, че притежава това.

КАКВО НАПРАВИ ЗЛАТАН СЛЕД ЗАГУБАТА ОТ СИТИ?

През второто полувреме на мача със Сити той ни даде това, от което имахме нужда и което не получихме от Мики и Джеси през първата част. Ако ме питате дали някой от тях ще играе срещу Фейенорд, то отговорът е не. Спокойно, причината не е някакво наказание", сподели още Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички