В Швеция увещават Ибрахимович да се върне в националния отбор


В Швеция увещават Ибрахимович да се върне в националния отбор

1516 0

Футболистите от шведския национален отбор приканиха Златан Ибрахимович да се върне в отбора, за да им помогне да се класират на световното в Русия през 2018 г.

Халфът на Тулуза Джими Дурмаз, заяви пред "Екип":

"Изпратих му съобщение "Върни се!", помолих го като приятел." Според Дурмаз отказването на Ибра след последното Евро 2016 е оставило "огромна празнина" в отбора на Швеция, която трудно може да бъде компенсирана.

Скандинавците гостуват днес на Франция в квалификационна група А, в която се намира и България. Двата отбора имат по 7 точки от първите 3 кръга досега, като шведите са отбелязали общо 5 гола , като 3 от тях бяха срещу нашите национали.

Със Златан в състава резултатността на скандинавците е средно 1,71 гола на мач. Ибрахимович е и рекордьор по голове за националния отбор с общо 62 попадения, като за малко повече от 15 г. като национал е вкарал почти една трета от головете на тима.

Евентуална завръщане на Ибрахимович в състава обаче изглежда много малко вероятно. В свое скорошно интервю нападателят дори призна, че е готов да приключи състезателната си кариера още този сезон, стига Манчестър Юнайтед да стане шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички