Лийдс си постави амбициозната цел да играе в Шампионска лига


Лийдс си постави амбициозната цел да играе в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2032 0

Изпълнителният директор на Лийдс Ангъс Кинеар заяви, че отборът няма да се задоволи само с класиране във Висшата лига за следващия сезон. Тимът се завърна във висшия ешелон на английския футбол след 16 години отсъствие, но сега има друга цел, а именно да попадне в зона "Шампионска лига" за следващия сезон.

"Ние празнуваме и всички сме във възторг, но ние се върнахме там, където ни е мястото. Висшата лига трябва да бъде базов лагер за Лийдс. Лийдс не трябва да бъде отбор от Чемпиъншип, трябва да сме отбор от Висшата лига. Сега нашето предизвикателство е да се представим добре във Висшата лига", заяви Кинеар, цитиран от "Sky Sports".

"Сега трябва да подобрим това, което имаме, за да можем да започнем да се борим за влизане в топ 6 през следващите няколко години. Това винаги е била нашата цел. Лийдс трябва да е отбор от Висшата лига. Лийдс трябва да е отбор от Шампионска лига. Казвам го с чисто сърце и това е нашата цел", завърши директорът. А ето кога се завръщат феновете по трибуните в Англия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички