Златан Ибрахимович е преговарял с лидера в Чемпиъншип през зимата


Златан Ибрахимович е преговарял с лидера в Чемпиъншип през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1996 0

Бившият шведски национал Златан Ибрахимович е преговарял с Лийдс преди да се завърне в Милан през януарския трансферен прозорец. Това разкри собственикът на клуба от Чемпиъншип. Лийдс е лидер в Чемпиъншип, с аванс от седем точки пред третия, намиращ се в плейофите.

Златан кара втори период в Милан, след като напусна Ел Ей Галакси и показа своята издръжливост и класа, реализирайки три попадения в Серия А, преди шампионатът да бъде спрян заради пандемията от коронавирус. Сега Андреа Радрицани разкри пред журналиста от Sky in Italy Джанлука Ди Марцо, че се е опитал да убеди Ибрахимович да се върне в Англия, където шведът имаше успешен период в Манчестър Юнайтед през сезон 2016/17.

"Разговарях със Златан Ибрахимович по-конкретно. Той можеше да ни даде тази ключова мощ в атака, но избра да отиде в Милан. Той бе много искрен с мен. Трябва да сме разумни със стратегията както на треньора, така и на отбора. Не разговарях с мениджъра Марсело Биелса относно Кавани и Ибрахимович, защото така и не стигнахме до момент, в който да седнем и да обсъдим вариантите”, каза Радрицани. По-рано се появи информация, че Златан може да прекрати кариерата си още през лятото - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички