Лийдс подсилва отбора с четирима нови, сдава 50 милиона през зимата


Лийдс подсилва отбора с четирима нови, сдава 50 милиона през зимата
Снимка: Getty Images

1173 0

Лийдс Юнайтед планира да похарчи много пари през януари, за да вземе четирима нови футболисти, с които да подобри представянето си в Премиър лийг.

Клубът от Йоркшир не играе добър футбол, който рефлектира и върху резултатите му през тази кампания, след като тимът е на 16-ото място в класирането и е едва на пет точки над опасната зона. Бърнли е 18-и, но е и с три мача пасив спрямо Лийдс.

Марсело Биелса има сериозни кадрови проблеми в отбора, след като редица ключови футболисти отсъстват заради контузии, а спортният директор Виктор Орта се е заел с работата да осигури на аржентинеца четирима нови през зимата, предава Daily Express.

Лийдс проявява интерес към играча на Тотнъм Джо Родън, Елиф Елмас от Наполи, както и Дарил Дайк от американския Орландо Сити. На последния сумата му е 18 милиона евро, след като това е клаузата в неговия договор и е почти сигурен нов на „Еланд Роуд“.

Друг вариант за трансфер е крилото на Рубин Казан Кхвича Кваратшкелия, който бива ценен от руснаците на 25 млн. Евро.

Лийдс похарчи 50 милиона паунда през лятото, като 25 от тях отидоха по сделката с Манчестър Юнайтед за Дан Джеймс, но Орта иска да подсили още състава на Биелса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички