Лестър остана непобеден след уникална драма


Лестър остана непобеден след уникална драма
Снимка: Getty Images/Guliver

1055 0

Лестър продължава да е без загуба от началото на сезона във Висшата лига. Днес "лисиците" осъществиха невероятен облаг от 0:2 до 3:2 срещу Астън Вила на своя "Кинг Пауър Стейдиъм" и се изкачиха второто място в класирането, изпреварвайки грандовете Манчестър Юнайтед и Арсенал.

Джак Грилиш откри резултата за Астън Вила в 39-ата минута с удар от над  20 метра и даде заслужена аванс на гостите, които доминираха през първото полувреме на срещата. След почивката бирмингамци стигнаха и до втори гол, дело на Карлес Хил и по всичко изглеждаше, че ще нанесат първо поражение на Лестър за сезона.

Не така обаче мислеха домакините, които върнаха един гол чрез Ричи де Лает в 72-ата минута на срещата. Английският национал Джейми Варди изравни в 82-ата минута след центриране на Даниел Дринкуотър, а влезлият като резерва на почивката Нейтън Дайър с глава оформи героичния обрат на домакините след подаване на Риад Марез. 

Така Лестър записа трета победа от пет мача и са единственият отбор освен лидера Манчестър Сити, който не познава вкуса на поражението във Висшата лига Момчетата на Клаудио Раниери събраха 11 точки. Астън Вила пък е на 15-а позиция в класирането като успехът с 1:0 над новака Борнемут на старта е единствената победа на "виланите" до момента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички