Лекция на Мартин Йодегор донесе много ценни три точки на Арсенал срещу Уулвърхямптън (ВИДЕО)


Лекция на Мартин Йодегор донесе много ценни три точки на Арсенал срещу Уулвърхямптън (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1740 0

Арсенал не допусна изненада в 16-ия кръг на английската Висша лига и си свърши работата срещу Уулвърхямптън като гост на "Молиню". Момчетата на Микел Артета се наложиха с 2:0, а герой за "топчиите" бе капитанът Мартин Йодегор, който вкара и двете попадения за вечерта.

Срещата започна доста яростно. Още в шестата минута Габриел Жезус вкара топката във вратата на "вълците", но след това попадението бе отменено поради засада. 14 минути по-късно домакините изпуснаха чисто положение, след като Гонсало Гедеш стреля над вратата на Рамсдейл.

10 минути преди края на първата част Габи Жезус отново бе в центъра на вниманието, след като нанесе силен удар от границата на наказателното поле, който обаче срещна напречната греда.

През второто полувреме домакините просто бяха тотално надиграни. В 55' резултатът бе открит. Фабио Виейра пусна хубава топка в наказателното поле, а там връхлитащият към вратата Мартин Йодегор просто нямаше как да изпусне, правейки 1:0 за Арсенал.

Video edited on Kapwing

Точно 20 минути по-късно отново капитанът на "топчиите" се разписа при добавка, на която стража на домакините Жозе Са прсото нямаше отоговор, оформяйки крайното 2:0 на "Молиню".

Video edited on Kapwing

По този начин Арсенал се оттегля за паузата за световните финали като първенец в английския елит с 37 пункта, а Уулвърхямптън пък ще бъде на дъното до края на декември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички