Легенда на Юнайтед: Рууни ще напусне през лятото


Легенда на Юнайтед: Рууни ще напусне през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1348 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс сподели, че очаква неговият бивш съотборник Уейн Рууни да напусне клуба след края на сезона.

След идването на Жозе Моуриньо капитанът на "червените дяволи” загуби титулярното си място в състава и според Скоулс именно това ще принуди нападателя да напусне Олд Трафорд през лятото.

"Ако нещата продължават по същия начин, просто не виждам как той ще остане в тима още две години. Може би контрактът му ще бъде преразгледан в края на сезона”, заяви Скоулс в интервю за „Дейли Мейл”.

"Просто не мога да си го представя като играч, който приема това си положение. Неговото желание би било да бъде в отбор, в който играе всяка седмица. Като цяло ситуацията около него е наистина странна. Няма друг играч, който да бъде по-разочарован, че не е на терена от Рууни. Да бъде резерва със сигурност не е по вкуса му. Без съмнение, когато получи шанс за изява, той трябва да го използва максимално, защото в момента има сериозна конкуренция в състава”, допълни бившият английски национал.

От началото на сезона Рууни е взел участие в едва 8 срещи на Юнайтед във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички