Тотнъм поглежда към пренебрегван от Моуриньо футболист


Тотнъм поглежда към пренебрегван от Моуриньо футболист
Снимка: Guliver/GettyImages

1351 0

Отборът на Тотнъм е готов да отправи интересна оферта към Манчестър Юнайтед през летния трансферен прозорец.

Собствениците на тима от Лондон са обсъдили възможността с мениджъра Маурисио Почетино да привлекат на "Уайт Харт Лейн" нападателят на "червените дяволи" Антони Марсиал, като му обещават повече игрово време от това, което французинът получава под ръководството на Жозе Моуриньо.

Бъдещето на 21-годишният нападател е несигурно в тима на Специалния, въпреки че осъществи трансфер на "Олд Трафорд" преди едва 18 месеца и то за сумата от 36 милиона паунда.

В събота 20-кратните шампиони на Англия победиха с 2:0 Уотфорд, като едно от попаденията бе дело именно на Марсиал, но това бе неговият първи мач като титуляр след повече от месец на пейката.

При пристигането си в Манчестър всички очакваха от него много голове, тъй като той бе най-скъпият тийнейджър по това време. Очевидно бе, че тази "титла" не му тежи и той се представи добре в дебютната си кампания, помагайки на тима си да спечели ФА Къп.

След пристигането на Жозе Моуриньо обаче нещата се промениха. Всичко започна от привличането на Златан Ибрахимович. От този момент Марсиал започна все по-малко да получава поле за изява и съответно това се отрази и на формата му.

Още един фактор, който може да помогне за трансфера на Марсиал в Тотнъм са новините около евентуалната покупка на Антоан Гризман от Атлетико Мадрид, като това със сигурност ще забие бившият играч на Монако на пейката.

В тима от Лондон пък не могат да намерят добър нападател, който да представлява реална конкуренция за Хари Кейн и именно за това Почетино се очаква да бъде активен на пазара през лятото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички