Челси нанесе поредния разгром на шампиона


Челси нанесе поредния разгром на шампиона
Снимка: Guliver/GettyImages

942 0

Челси нанесе пореден разгром на шампиона Лестър, след като изигра отличен двубой и размаза "лисиците" с 3:0. "Сините" се развихриха с една от любимите схеми на мениджъра си Антонио Конте 3-5-2, а сънародникът му Клаудио Раниери отново нямаше отговор на въпросите, които му задават грандовете този сезон.

ЧЕЛСИ ЗАСИЛВА ФАБРЕГАС В СЕРИЯ А

Така Челси за едва втори път в последните си девет двубоя срещу актуален шампион печели среща от Висшата лига, като звездите на тима бяха с основен принос за изразителния успех.

Диего Коста още в седмата минута откри резултата по великолепен начин, с което допринесе лично за 50-ия гол за Челси в едва 62 мача от първенството. Еден Азар покачи на 2:0 в 33-ата след пас на Педро и с 44-ия си гол във Висшата лига е най-резултатният футболист, който не играе на пост нападател.

Виктор Моузес в 80-ата довърши резила за шампионите, а Челси вече има 16 точки и е на пето място, докато Лестър е 13-ти с 8.

Лестър е едва четвъртият действащ шампион, който губи първите си 4 гостувания в първенството и първият от Блекбърн насам (през сезон 1995/96)/

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички