Легенда на Тотнъм коментира предстоящото лондонско дерби срещу Арсенал


Легенда на Тотнъм коментира предстоящото лондонско дерби срещу Арсенал
Снимка: Getty Images

1309 0

Отборите на Тотнъм и Арсенал ще се изправят един срещу друг в дербито на Северен Лондон днес (12.05). И двата тима ще търсят победата, защото залогът за тях е огромен, а именно влизане в топ 4 и участие в Шампионска лига догодина. Бивш футболист на Тотнъм даде интервю, в което заяви, че  е по-вероятно Арсенал да сбърка в дербито и да се окаже от губещата страна.

Теди Шерингам коментира предстоящото дерби и смята, че изходът от него ще бъде или победа за бившия му клуб или равен.

"Не мисля, че Арсенал ще победи. Не казвам, че е невъзможно, но вероятността "топчиите" да сбъркат е по-голяма, отколкото моя Тотнъм", каза Шерингам пред "8Xbet"

"Те имат доста млад и неопитен състав, който се учи в движение, не искам да ме разбирате погрешно - добри са, но не смятам, че могат да разочароват "шпорите" в дербито".

"Очаквам доста скучен мач. Арсенал знае, че не му е нужна задължителна победа, за да си осигури оставане в топ 4. Футболистите на гостите ще разиграват много и ще опитат да бавят времето. Микел Артета обаче със сигурност ще се опита да спечели срещата".

"Тотнъм ще трябва да атакува. Сами се поставиха в подобна ситуация, записвайки няколко незадоволителни резултата, превръщайки се в догонващ. Сега ще трябва да хвърлят всички козове, които имат в предни позиции", завърши бившият футболист.

Очаква ни един доста интересен мач, който ще бъде изпълнен с много борба до последната минута. Двата тима все още имат реален шанс за влизане в топ 4 и няма да го пропилеят просто така.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой може да се присъедини към състава на "артилиеристите" това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички