"Легенда" на "Стамфорд Бридж" загатна за завръщане в Челси


"Легенда" на "Стамфорд Бридж" загатна за завръщане в Челси
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1410 0

Един от любимците на феновете на Челси - футболната лекарка - Ева Карнейро, загатна за евентуално завръщане обратно на "Стамфорд Бридж".

Карнейро, която бе физиотерапевт на отбора от Западен Лондон, напусна футбола след спор с мениджъра Жозе Моуриньо през 2015 година.

Сега обаче, след като десният бек Рийс Джеймс се контузи във вторник (27 декември), феновете се свързаха с д-р Карнейро в социалните медии. Привърженик попитал Ева в Twitter с думите: "Един последен танц?", а Карнейро му отговори, казвайки "Venga!", което на български означава "Хайде!".

Припомняме, че през 2015 година, по време на мач срещу Суонзи, Карнейро изтича на терена, за да се погрижи за контузения Еден Азар. Моуриньо обаче не остана доволен от тази докторска намеса, тъй като тя остави отбора му с човек по-малко, а срещата бе в заключителните си минути. По-късно той забрани на Карнейро да седи на пейката и да посещава мачове.

В крайна сметка клубът не успя да разреши диспута между Карнейро и Специалния и шест седмици по-късно тя напусна "Стамфорд Бридж". Преди да се оттегли от Челси и футбола д-р Карнейро е работила за Уест Хям, както и за националния отбор на Англия за жени.

ВИЖТЕ ОЩЕ: На Острова се заформя трансферна война за ас на Атлетико Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички