Легенда на Манчестър Юнайтед: Ливърпул изглежда плашещо


Легенда на Манчестър Юнайтед: Ливърпул изглежда плашещо
Снимка: Getty Images/Guliver

1140 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Райън Гигс заяви, че моментната форма на Ливърпул е стряскаща и определи "червените“ и Манчестър Сити като основните фаворити за титлата през този сезон.

"Не мисля, че Ливърпул някога е разполагал с по-силна единайсеторка – когато Рахийм Стърлинг, Луис Суарес и Даниел Стъридж бяха на терена преди няколко сезона отборът също изглеждаше впечатляващо, но сега съставът е по-балансиран. Има играчи, които са в тима от няколко години, има нови футболисти с чудесни качества, и разбира се опитните футболисти като Джордан Хендерсън и Джеймс Милнър – всичко това спомага за доброто представяне на "мърсисайдци“. Ливърпул не игра добре в някои от двубоите си, но въпреки това победи, което за мен е плашещо за останалите отбори, тъй като това е шампионска форма – не просто да печелиш с красив и атрактивен футбол, но да си способен да измъкваш срещи с характер и известна доза късмет.

Към момента изглежда, че Манчестър Сити и Ливърпул ще са в битката за титлата, въпреки че не трябва да отписваме Челси, които под ръководството на Маурицио Сари играят също впечатляващо. Преди два сезона именно те бяха шампиони и притежават играчи в съблекалнята, които знаят какво е да печелиш големи титли, имат нужния манталитет на победители, при Ливърпул това не е така. Но момчетата на Юрген Клоп трябва да започнат от някъде и до момента са наистина великолепни“, завърши уелсецът. Ливърпул гостува на Челси в дербито на седмия кръг във Висшата лига в събота вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички