Легенда на Ливърпул разкритикува жестоко звезда на Манчестър Сити


Легенда на Ливърпул разкритикува жестоко звезда на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2286 0

Футболистът на Манчестър Сити - Джак Грийлиш, определено не успя да впечатли през изминалия сезон за състава на Пеп Гуардиола. Много от феновете на "гражданите" останаха недоволни от играта му, а в това число и легендарният полузащитник на Ливърпул и настоящ футболен анализатор - Греъм Сунес. 

Сунес не е видял никакво подобрени в играта на Грийлиш още от самото начало на престоя му в Манчестър Сити. Ето какво заяви той пред "Sky Bet":

"Не смятам, че успяхме да видим един по-добър Грийлиш от това, което той показваше в Астън Вила. Наистина не знам защо... Добрите играчи имат способността да се приспособяват към новите си отбори и то много бързо, при него обаче не е същото", заяви Сунес.

"Пеп Гуардиола действа доста яростно на своите тренировки и е много критичен, не знам дали е от това, но определено Грийлиш не оправдава защо бяха платени за него 100 милиона. Същото е и при Гарет Саутгейт, наставникът на Англия не му се доверява много-много", допълни още футболният експерт.

Като цяло медиите във Великобритания продължават да си задават въпроса дали всъщност трансферът на Грийлиш в Сити бе нужен. Футболистът записа 39 мача във всички турнири, в които отбеляза 6 гола и 4 асистенции. Сега пред английския национал стои новата възможност да се докаже. Мнозина са на мнението, че ако той не впечатли през сезон 2022/23 най-вероятно ще му бъде показан изходът на "Етихад".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Репортаж от контролната среща на Сити с Клуб Америка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички