Хосеп Гуардиола отговори на слуховете за трансфер на Неймар в Манчестър Сити


Хосеп Гуардиола отговори на слуховете за трансфер на Неймар в Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2443 0

Старши треньорът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола взе отношение по вчерашната (19 юли) публикация на "Le Parisien", в която се твърдеше, че "гражданите" ще пратят Бернардо Силва в ПСЖ, а в обратна посока към "Етихад" ще поеме бразилецът Неймар.

"Съжалявам, но това не е вярно. Информацията им е грешна. Неймар е страхотен футболист и, доколкото знам, той е изключително добър човек. Но това не е вярно - всяко лято Сити купува по 150 играчи...", отсече иронично Пеп на пресконференция в Щатите преди първата контрола на "гражданите" срещу Клуб Америка (21 юли, 3:30 ч. българско време).

"Благодаря много за посрещането в Хюстън, то беше невероятно. Хотелът е фантастичен. Много е горещо тук, но се чувстваме спокойно. Целта е да рестартираме двигателя в работата си. Все още имаме отсъстващи и футболисти, които не можеха да пътуват. Стъпка по стъпка ще се чувстваме все по-добре", допълни наставникът на "небесносините".

*На 24 юли (2:00 ч. наше време) Манчестър Сити ще играе приятелски мач с Байерн Мюнхен, а на 30 юли е сблъсъкът с Ливърпул за Къмюнити Шийлд, който ще се състои на стадиона на Лестър!

Вижте още: Юлиан Нагелсман коментира трансфера на Де Лихт в Байерн Мюнхен, но не пропусна да "хвърли камък" по Барселона

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички