Легенда на Ливърпул: Невъзможно е Манчестър Сити да изпусне 4 точки аванс


Легенда на Ливърпул: Невъзможно е Манчестър Сити да изпусне 4 точки аванс
Снимка: Getty Images

2324 0

Емблематичният за Ливърпул защитник и настоящ футболен анализатор Джейми Карагър заяви, че ако Манчестър Сити надвие Евертън утре (14 май), то "гражданите" няма как да изпуснат титлата във Висшата лига.

Карагър твърди, че въпреки победата на "гражданите" с 4:1 над "топчиите" миналият месец, сблъсъкът с Евертън може да има по-големи последици, които да решат титлата в тяхна полза.

"Скорошната победа на Сити над Арсенал беше най-големият мач за сезона по отношение на надпреварата за титлата, но по различен начин неделята е още по-значима за Пеп и компания", заяви Карагър пред "The Telegraph".

"Невъзможно е Сити изпусне четири точки аванс, в някой от оставащите им мачове, ако вземе победата на "Гудисън парк" срещу Евертън. Сити е на прага да сътвори нещо голямо в историята на английския футбол", добави още бившият футболист.

До края на сезона Сити ще трябва да се изправи срещу Челси на 21 май, Брайтън на 24 май и Брентфорд на 28 май. Междувременно Арсенал се сблъсква с Брайтън този уикенд, Нотингам Форест на 20 май и Уулвс в последния си мач от кампанията.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Трябва ли да се притеснява Сити? Реал с добра успеваемост след хикс в първия мач в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички