Легенда на Ливърпул: Не уволнявайте Солскяер, дайте му още време


Легенда на Ливърпул: Не уволнявайте Солскяер, дайте му още време
Снимка: Getty Images

2052 0

Легендата на Ливърпул Джон Барнс посъветва Манчестър Юнайтед да не уволнява Оле Гунар Солскяер и да му даде още време, за да се справи със ситуацията. През уикенда мърсисайдци нанесоха една от най-унизителните загуби на "дяволите", побеждавайки ги с 0:5 насред "Олд Трафорд".

Според Барнс обаче Солскяер трябва да получи възможността да възстанови ситуацията в Юнайтед, тъй като в момента едва ли може да се намери по-добър треньор. "Не мисля, че в този момент ще се появи по-добър треньор. На Оле трябва да се даде възможност да обърне нещата. Точно върху това Юнайтед трябва да се съсредоточи сега: не върху индивидуалностите, а върху баланса на отбора и отговорността на играчите", започна Барнс.

„Играчите знаят, че когато загубят, няма да поемат вината и виновен ще бъде Оле. Ако Манчестър Сити, Ливърпул или Челси загубят, никой не обвинява мениджъра, така че техните играчи знаят несъзнателно, че трябва да вложат усилия", добави още Барнс пред BonusBetCodes.

На Острова обаче са все по-уверени, че Солскяер ще бъде уволнен (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички