Легенда на Ливърпул настоя за спешен трансфер през зимата, посочи заместника за Ван Дайк


Легенда на Ливърпул настоя за спешен трансфер през зимата, посочи заместника за Ван Дайк
Снимка: Getty Images/Guliver

1479 0

Ливърпул загуби вероятно играча, чиято липса ще се усети най-много. Бранителят Върджил ван Дайк ще пропусне по-голямата част от сезона заради тежката контузия, която получи. Легендата на мърсисайдци Джейми Карагър смята, че Юрген Клоп задължително трябва да привлече нов бранител през зимния трансферен прозорец, като посочи Дайот Упамекано за правилния човек.

"Новото голямо звездно попълнение на Ливърпул и без това трябваше да е централен защитник, говоря за трансферния прозорец през лятото. Сега ще се наложи по-скоро да се случи. Деян Ловрен напусна и Ливърпул разполага с 3-ма централни защитници, а един от тях - Жоел Матип, е постоянно контузен.

Има съмнения около Джо Гомес. Няма съмнения, че трябва нов централен защитник. Сега вече той трябва на всяка цена да бъде доведен още през зимата. Има млад играч, за когото всички говорят, в Лайпциг - Дайот Упамекано. Мисля, че е висок около 185 или 187 сантиметра, което значи, че няма да е толкова успешен във въздуха, но ако той е желаният, нека го привличат по-бързо. Трябва да платим повече пари и да го привлечем на 1-ви януари" - смята Карагър.

А в Англия разкриха абсурдната причина, поради която Пикфорд не бе изгонен - съдията не знаел правилата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички