Юрген Клоп: Ще чакаме Ван Дайк, както жена чака съпруга си от затвора


Юрген Клоп: Ще чакаме Ван Дайк, както жена чака съпруга си от затвора
Снимка: Getty Images/Guliver

1483 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаквано е разочарован от дългосрочната контузия на един от най-важните си футболисти - Върджил ван Дайк. Немският специалист отново намери креативен начин да представи ситуацията, като сподели, че мърсисайдци ще очакват играча, "както жена чака съпруга си от затвора".

"Ясно е, че той ще отсъства за дълго време. Не искам да поставям срокове, но ще е дълго време. Очаквах го още след мача, особено, след като видях отново влизането срещу него. Видях го веднъж от терена, а после го видях отново и вече знаех, че ще отсъства за дълго време.

Всички ние му съчувстваме, повечето сме били в тази ситуация и знаем колко е гадна. Нямаш нужда от това, но Върджил ще се справи, сигурен съм на 100%. Днес може да го броим за първия ден от възстановяването му. Поддържаме връзка. Ще го очакваме да се завърне, както добра жена очаква съпруга си от затвора, а междувременно трябва да опитваме да го направим по-лесно за него" - сподели Клоп.

A в Англия решиха дали Джордан Пикфорд ще бъде наказан за действието си срещу Ван Дайк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички