Легенда на Арсенал посочи кои са тримата най-важни футболисти на "артилиеристите"


Легенда на Арсенал посочи кои са тримата най-важни футболисти на "артилиеристите"
Снимка: Getty Images

1284 0

Бившият защитник на Арсенал Бакари Саня заяви, че съставът на Микел Артета разполага с всичко необходимо, за да спечели титлата във Висшата лига през май, като посочи кои са и тримата основни футболисти на тима.

Саня определи играчите от триото в средата на терена, съставено от Мартин Йодегор, Томас Партей и Гранит Джака, като основните за тима от "Емиратс".

"Това е най-добрият Арсенал, който съм виждал от сезон 2007/08 насам... Мисля, че сега е страховит отбор. Те са всеотдайни и играят като едно цяло", каза Саня за популярна казино компания.

"Много съм впечатлен от Йодегор, начинът по който организира играта, начинът, по който играе, е впечатляващ. Парти играе все едно е в градината си - с много спокойствие. Джака е толкова важен в организирането на играта в защита и винаги е на точното място в точното време", добави още французинът.

Арсенал определено ще разчита на триото си в полузащитата, когато дойде време за домакинството на Манчестър Юнайтед тази неделя (22 януари). А ето какво каза стражът на "дяволите" - Давид Де Хеа, за предстоящия двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички