Легенда на Арсенал попиля отлъчен от националния отбор на Англия: Пестиш се!


Легенда на Арсенал попиля отлъчен от националния отбор на Англия: Пестиш се!
Снимка: Getty Images

6442 0

Легендата на Арсенал, Пол Мърсън, остро разкритикува представянето на защитника на "топчиите" Бен Уайт срещу Астън Вила. Той бе сменен в 67-та минута от Такехиро Томиасу.

"Вече сме аут от борбата за титлата!"

"Преди да го извадят от игра, ясно видях как Бен Уайт искаше да избегне няколко единоборства с играчи на Вила. Тези неща трябва да се спрат моментално! Не винаги в живота имаш възможност да спечелиш Висшата лига на Англия и трябва да даваш всичко от себе си във всяка една ситуация! Той е един защитник, който се пести! Сега ще отиде във вкъщи и сигурно ще съжалява. За мен тази загуба значи край на амбициите за титла. Не е нормално да работиш толкова здраво 32 мача и да се спестиш в толкова важен мач", сподели Мърсън в едно от коментарните студия след двубоя. 

Още: Арсенал загуби от Астън Вила и Манчестър Сити е фаворит за шампион на Висшата лига (ВИДЕО)

Според Пол Мърсън, Бен Уайт се пести

Името на Бен Уайт нашумя негативно преди месец, когато селекционерът на националния отбор на Англия, Гарет Саутгейт, сподели че футболистът му е казал да не го вика повече за мачове на "трите лъва". Причините останаха неизяснени и той все още може да попадне в състава за предстоящото Европейско първенство в Германия. Смята се, че Уайт има конфликт с един от асистентите на Саутгейт, Стив Холанд, който открито си е позволил да го обиди пред негови колеги по време на Мондиал 2022 в Катар. 

Най-желаната футболистка и звезда на Астън Вила имат странно правило у дома (СНИМКА)

Ливърпул съсипва целия си сезон с 3 мача? Арсенал показва достоен ли е за шампион във Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички