Най-желаната футболистка и звезда на Астън Вила имат странно правило у дома (СНИМКА)


Най-желаната футболистка и звезда на Астън Вила имат странно правило у дома (СНИМКА)
Снимка: Instagram

5365 0

Халфът на Астън Вила Дъглас Луис говори за връзката си с Алиша Леман, която играе за женския отбор на брминганци и разкри, че двамата имат обичайно правило, когато са заедно вкъщи. Луис и Леман се запознават именно в клуба.  Бразилският полузащитник се присъедини към мъжкия отбор през 2019 г. от Манчестър Сити, докато Леман подписа от Уест Хям през 2021 година, като мнозина я определят за най-секси футболистката.

"Хората казват, че сме двойка знаменитости, но ние сме най-нормални като всички останали. Излизаме на вечеря, ходим на боулинг, до магазина", сподели той. Луиз признава, че Леман му е помогнала да подобри езиковите си умения, като звездата на женския състав на Астън Вила говори невероятни пет различни езика.

Единият говори 5 езика, а другият 3

Още: Лига на конференциите: Игор Тиаго пропусна дузпа, а Кирил Десподов влезе като резерва за ПАОК (ВИДЕО)

Алиша Леман знае 5 езика и е помогнало много на половинката си

"Английският ми е много по-добър благодарение на нея. Първите ми две години не можех да говоря английски, но след това я срещнах и сега имам подобрение. Не можем да имаме спор, ако не мога да говоря езика, нали? Ако имаме спор, сега можем да го разрешим в момента. Преди трябваше да използвам телефона си, за да превеждам всичко от португалски на английски!

 "Първият път, когато се случи, не можех да говоря нищо, това трябваше да се промени.  Тя говори толкова много езици. Мисля, че пет. Немски, френски, английски, португалски и шведски. Аз говоря три – португалски, английски, испански. Не е зле, като се има предвид, че дори не съм завършил училище".

Строго правило у дома

Още: Наполи ще се опита да привлече Николо Дзаниоло

Може би изненадващо обаче, има една тема, която е забранена, когато двамата са заедно у дома. Докато се опитват да посещават мачовете на другия възможно най-често, те не обсъждат футбол у дома. "

„Правим всичко нормално. Ходим на вечеря, когато искаме. Така или иначе съм по-скоро домошар, но, разбира се, искам да излизам често с нея.  Тук в Англия всичко е спокойно. Ако отида до магазина в Бразилия, това е лудост, почти невъзможно. Ние имаме добър живот тук".

Още: Вечерта на Фил Фодън: Манчестър Сити нокаутира Астън Вила за първи успех над тим от топ 5 (ВИДЕО)

"Сценарийният" футбол на един тактически "изрод": Как Емери прати Астън Вила сред най-добрите 4 във Висшата лига

СНИМКА: Алиша Леман, най-желаната футболистка, се събра с халф на Астън Вила

Красавицата на женския футбол шокира с оферта от колега за "една вечер"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички