Легенда на Арсенал похвали защитник на "топчиите" в дебюта му срещу Палас


Легенда на Арсенал похвали защитник на "топчиите" в дебюта му срещу Палас
Снимка: Getty Images

1946 0

Много от феновете на Арсенал са останали страшно впечатлени от дебюта на централния защитник във Висшата лига - Уилям Салиба. Бранителят спечели наградата "Играч на мача" при победата на "артилиеристите" в първия кръг от Висшата лига с 2:0 над Кристъл Палас.

Към това число влиза и легендарният бранител на "топчиите" Мартин Киоун, който не скри, че е останал впечатлен от представянето на френския защитник.

"Много се радвам за Салиба, той е от три години в Арсенал и най-накрая дебютира във Висшата лига. Направи страхотен мач срещу Палас. Вижда се, че иска да играе за Арсенал, показва нужния характер и енергия. Надявам се, че ще успее да се наложи за постоянно", заяви Киоун пред "talkSPORT".

Припомняме, че Салиба бе привлечен през лятото на 2019 година от Сент-Етиен за сумата от 12 милиона евро. Той обаче бе пращан под наем в отборите на Сент-Етиен, Ница и Олимпик Марсилия, за да трупа опит.

Едва вчера той дебютира за основния състав на Микел Артета и направи сериозна заявка, че има намерението да се превърне в ключов футболист за тима от Северен Лондон. Стана ясно защо "топчиите" пък са се разделили с Бернд Лено.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички