Легенда на Арсенал: Моуриньо пречи на развитието на Рашфорд


Легенда на Арсенал: Моуриньо пречи на развитието на Рашфорд
Снимка: Getty Images/Guliver

1397 0

Бившият нападател на Арсенал Иън Райт се изказа остро към мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, обвинявайки португалския специалист, че не помага пи никакъв начин на развитието на младия нападател на "червените дяволи" Маркъс Рашфорд.

Райт смята, че Рашфорд трябва сериозно да обмисли своето бъдеще, защото в момента ролята на Моуриньо в отбора е "спирачка" на неговото развитие. Бившият национал на Англия не мисли, че Рашфорд трябва да бъде използван на фланга, а да трупа опит на позицията, на която играе най-добре - като централен нападател.

"Това, което се случва на Рашфорд е, че той е използван отляво, отдясно, но не и на позицията, където е най-добър. Той има скорост, техника и завършващ удар", смята Райт.

"Рашфорд трябва да вземе много важни решения през тази година, според мен - през следващите 18 месеца. Той трябва да реши дали да напусне и да намери своето място в отбор, където ще бъде разкрит неговия потенциал или да остане под ръководството на Моуриньо и неговата роля в отбора да остане променлива", коментира още Райт.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички