Неманя Матич: Отново вярваме в титлата


Неманя Матич: Отново вярваме в титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

1427 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич вярва, че отборът отново върви по правилния път след победата над Бърнли с 2:0 като гост. Сърбинът смята, че в основата на успеха е мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо, който според него остава сред най-добрите в света, въпреки колебливото начало на новия сезон в английската Висша лига.

"Той беше много уверен преди началото на мача и ни подготви отлично за това тежко гостуване. Знаехме, че те ще ни затруднят с дълги топки, затова Фелайни игра по-близо до защитата. Такива представяния на терена ни изпълват с вяра, че можем да се конкурираме с останалите топ тимове за титлата през този сезон“, коментира Матич.

Запитан дали Юнайтед могат да си позволят нови издънки след загубите от Брайтън и Тотнъм в последователни срещи, Матич заяви: "Разбира се, че не, но и съперниците ни ще губят тепърва точки. Твърде рано е да се каже къде ще завършим в крайното класиране. През март ще видим с какви шансове сме да атакуваме титлата или пък място в топ 4. Трябва да бъдем постоянни в изявите си. Доволен съм от победата с 2:0 над Бърнли, можехме да отбележим още голове, но в крайна сметка важни са трите точки“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички