Моуриньо спокоен за бъдещето си: Ман Юнайтед няма да посмее да ме уволни


Моуриньо спокоен за бъдещето си: Ман Юнайтед няма да посмее да ме уволни
Снимка: Getty Images/Guliver

1483 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не се притеснява от това, че може да бъде уволнен, въпреки не най-добрия старт на сезона и проблемите в клуба. Португалският специалист изтъкна факта, че "червените дяволи" ще трябва да му заплатят невиждано обезщетение, ако искат да се разделят преждевременно с него.

"Ако Манчестър Юнайтед ме освободи от поста, знаете ли колко много пари всъщност ще трябва да ми дадат? Говори се, че бъдещето ми в клуба е застрашено, но аз не смятам така", заяви Моуриньо в интервю пред "La Repubblica", надсмивайки се на твърдението, че трябва да се притеснява за своя пост.

Моуриньо навлезе в конфронтации с няколко души от екипа на "червените", като критикува спортния директор Ед Уудуърд за работата му по време на трансферния прозорец. Португалецът се намира в обтегнати отношения и с двама от своите играчи - Антъни Марсиал и Пол Погба.

Манчестър Юнайтед успя да се отърси от двете поредни загуби, които инкасираха, побеждавайки с 0:2 като гост отбора на Бърнли в неделя. Това обаче отрежда едва 10-о място на "червените" във временното класиране на шампионата, което далеч не отговаря на амбиците на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички