Арсенал ще прави инвестиция в талант на Динамо Загреб


Арсенал ще прави инвестиция в талант на Динамо Загреб
Снимка: Getty Images

1156 0

Английският гранд Арсенал проявява интерес към 23-годишния футболист на Динамо Загреб Йосип Сутало и се очаква да си осигури услугите му през предстоящия летен трансферен прозорец.

Според "Fichajes" Арсенал има желание да добави Сутало към отбора си преди началото на сезон 2023/24. Ръководството на "Емиратс" смята, че може да си осигури защитника на достъпна цена и да го превърне в обещаваща ротационна опция.

Сутало, който има договор до 2028 година. на стадион "Максимир", може да осигури конкуренция за местата на играчи като Уилям Салиба и Габриел Магаляеш. Благодарение на физическите си качества и способността си да играе с топката, той също може да се изявява като импровизиран десен бек срещу Бен Уайт и Такехиро Томиясу.

Динамо Загреб е готов да започне преговори за възпитаник на своята академия за около £16 милиона. Акциите на играча обаче може да се увеличат, ако отборът спечели титлата в първенството този сезон. Сутало е вкарал шест гола и е направил четири асистенции в 76 мача във всички състезания за своя клуб.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стана ясна причината, поради която Тотнъм не е взел Ерик тен Хаг на работа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички