ЛеБрон Джеймс не скри любовта си към Ливърпул (СНИМКА)


ЛеБрон Джеймс не скри любовта си към Ливърпул (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

4458 0

Ливърпул е отбор, превзел сърцата на десетки, стотици милиони привърженици по света. Един от тях е легендарният баскетболист ЛеБрон Джеймс. 4-кратният шампион на НБА за пореден път показа любовта си към "червения" клуб. 

"Париж, ние идваме", публикува в своя профил в "Туитър" Крал Джеймс след победата на Ливърпул срещу Виляреал вторник вечер и класирането на отбора на финал в Шампионска лига. Публикацията не остана скрита от една от легендите на мърсисайдци Джейми Карагър.

"ЛеБрон, ако искаш да дойдеш в Париж, можеш да се присъединиш към нас и да бъдеш мой гост. Ще бъда до терена и те искам с нас в Париж. Дай ни подкрепата, от която се нуждаем, за да спечелим седмата. Присъедини се към нас, големи човече", отговори защитникът в студиото на "CBS" след мача.

Баскетболистът никога не е крил симпатиите си към английския гранд. През 2011 г. той купува 2% от акциите на клуба и нерядко бива забелязван с фен-артикули на "червените". През същата година той посещава "Анфийлд" за дербито срещу вечния съперник Манчестър Юнайтед.

"Ливърпул е спечелил 18 титли. За мен означаваше много да чета за "крал Кени" и Джерард - момче от града, превърнало се в капитан на отбора. Да бъдеш на "Анфийлд" и да видиш 40 000 фенове, крещящи с цяло гърло през целия мач беше невероятно изживяване за мен", коментира тогава шампионът с Лос Анджелис Лейкърс.

Вижте кой съперник си пожела Мохамед Салах за финала в Париж

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички