Лампард се шегува с Моуриньо


Лампард се шегува с Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

4339 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард прояви чувство за хумор по време на днешната пресконференция на отбора преди утрешното дерби срещу Манчестър Сити. Лампард бе запитан дали някога се вижда начело на Тотнъм. Въпросът бе породен от изказване на Жозе Моуриньо преди няколко години, в което португалският мениджър казва, че никога не би поел „шпорите“, тъй като е бил начело на Челси.

„Със сигурност не смятам да водя Тотнъм. И сега може да изрежете това и да го пуснете след 10 години, когато съм начело на Спърс“ се пошегува Лампард. Наставникът на Челси допълни, че случаят с Жозе Моуриньо е съвсем друг, тъй като Специалния е бил в клуба единствено като мениджър. „Бях 13 години в Челси и имам специално отношение към клуба, но ако си спомняте в края на моята кариера играх в Манчестър Сити за една година. Разликата между мен и Моуриньо е, че аз уважавам клубове като Тотнъм и Арсенал и дори имам приятели в тези отбори, но никога не бих застанал начело на тези тимове от уважение към Челси“ допълни още 41-годишният наставник.

Франк Лампард и Челси ще търсят седма поредна победа в утрешното госуване на шампиона Манчестър Сити на „Етихад Стейдиъм“. Двубоят е с начален час 19:30 българско време. А ето какво мислят феновете на Челси за назначението на Жозе Моуриньо като наставник на Тотнъм.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички