Феновете на Челси раздвоени след назначението на Моуриньо


Феновете на Челси раздвоени след назначението на Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

2394 0

Последните 36 часа бяха доста емиционални не само за всички, подкрепящи Тотнъм, но и всички фенове на футбола като цяло. Досегашният наставник на „шпорите“ Маурисио Почетино беше уволнен и само 11 часа по-късно на неговото място вече бе Жозе Моуриньо. За феновете на Тотнъм това назначение бе посрещнато със смесени чувства – португалецът е всичко, което клубът от Северен Лондон не е – егоист, човек, който харчи много пари и на на последно място....гаранция за трофеи.

Същевременно феновете на един от бившите му отбори Челси изразиха мнението си за идването на Моуриньо в Тотнъм в Туитър. Някои от тях не примат особено добре факта, че португалският мениджър, който изведе Челси до някои от най-големите им успехи, сега ще води „шпорите“:

Други от привържениците на лондончани не са чак толкова изненадани, че Моуриньо ще води друг от топ отборите в Англия, при положение, че той вече беше начело на Манчестър Юнайтед няколко години. Може би новините щяха да са доста по-неприятни за тях, ако Челси не беше на 11 точки пред Тотнъм в класирането:

Има и такива, които подхождат по-позитивно или дори с чувство за хумор:

Жозе Моуриньо ще се изправи срещу Челси на 22-ри декември, когато Тотнъм посреща Челси в мач от Премиър лийг, а опонент на Моу ще бъде един от бившите му играчи - Франк Лампард. А вижте кога португалецът ще срещне друг от бившите му отбори.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички