Дилема с централния нападател пред Франк Лампард


Дилема с централния нападател пред Франк Лампард
Снимка: Getty Images/Guliver

1578 0

В утрешния ден Челси посреща Байерн Мюнхен на „Стамфорд бридж“ в първи осминафинален двубой от Шампионската лига. Наставникът на лондончани Франк Лампард е изправен пред сериозен избор за срещата в утрешния ден.

Английският менджър ще трябва да разреши един от най-важните въпроси в отбора, а именно кой да стартира в предни позиции за „сините“. Титулярният нападател Тами Ейбрахам се завърна в игра в дербито срещу Тотнъм през уикенда и ще бъде на разположение в мача с Байерн Мюнхен. В същото време обаче неговият заместник в последния двубой Оливие Жиру показва добра форма през последната седмица. Френският реализатор влезе доста силно в мача срещу Манчестър Юнайед миналия понеделник, като дори успя да се разпише, но голът му бе отменен за тънка засада след преразглеждане с ВАР. 33-годишният нападател направи силен мач и срещу Тотнъм, като вкара първия гол за победата с 2:1.

Вратарският пост в тима на Челси също е неясен, но в последните седмици Вили Кабайеро все повече изглежда като първи избор за „сините“ между гредите, след като най-скъпата покупка в историята на отбора Кепа Арисабалага изпадна в немилост и е резерва в последните 4 мача. Двубоят между Челси и Байерн е в утрешната вечер от 22:00 часа. А ето какви проблеми си навлече Лампард заради испанския страж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички