Лампард на ръба на уволнението в Челси, ето как може да се спаси


Лампард на ръба на уволнението в Челси, ето как може да се спаси
Снимка: Getty Images/Guliver

1270 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард е много близо до това да загуби работата си и ще запази своя пост, само ако резултатите на тима се подобрят веднага, съобщава Sky Sports. "Сините" от Лондон са в лоша поредица от резултати във Висшата лига, като има само две победи в последните си осем мача, в които са записали цели пет загуби.

По този начин тимът вече се намира на цели девет точки от върха в класирането, въпреки че преди началото на сезона бе спряган за един от фаворитите за титлата, след като през лятото похарчи повече от 200 милиона паунда за нови попълнения, включително Тимо Вернер, Хаким Зиеш и Кай Хаверц.

Собственикът на клуба Роман Абрамович почва да губи търпение и ще даде един последен шанс на Лампард, като следващите четири мача на "сините" ще са ключови за бъдещето на голмайстор номер 1 в историята на тима. В неделя Челси играе с Лутън Таун в мач от четвъртия кръг на ФА Къп, а след това предстоят двубои с Уулвс, Бърнли и Тотнъм във Висшата лига, като Лампард трябва да спечели тези срещи, за да закрепи своята позиция.

Спред информацията фаворит за наследник на Лампард е германецът Томас Тухел, който наскоро бе освободен от ПСЖ. Друг вариант за нов наставник на Челси е италианецът Масимилиано Алегри, който вече година и половина е без отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички