Челси чака от Наполи да реши за Мертенс днес


Челси чака от Наполи да реши за Мертенс днес
Снимка: Getty Images/Guliver

1413 0

Челси чака финален отговор от Наполи за атакуващия играч Дрис Мертенс в днешния ден. Лондончани опитват да вземат играча за сумата от едва 6 милиона паунда в последния ден от януарския трансферен прозорец. Договорът на белгиеца с неаполитанци изтича през лятото и от клуба рискуват да го изпуснат без пари, ако не го продадат сега.

От Челси усилено търсят попълнение в предни позиции, след като Франк Лампард на няколко пъти заяви, че иска да засили конкуренцията в атака. Основният реализатор на отбора Тами Ейбрахам получи контузия миналата седмица срещу Арсенал и не е ясно за колко време ще отсъства. Единствената друга опция за Челси в атака е Миши Батшуай, след като Лампард заяви, че няма намерение да разчита на Оливие Жиру, а и френският нападател сам по себе си иска да напусне „Стамфорд бридж“. От Челси чакат финален отговор от Наполи до днес вечерта. Според „Гадзета дело спорт“ президентът на тима Аурелио де Лаурентис все още обмисля ситуацията, тъй като смята, че Мертенс би се оказал доста важен за отбора в натоварения график до края на сезона.

Дрис Мертенс пристигна на „Сан Паоло“ през лятото на 2013-та година. През този сезон обаче изявите му са ограничени, след като той е предимно със статут на резерва при Дженаро Гатузо, както и при предшественика му Карло Анчелоти. А ето кой италиански клуб също желае белгиеца в редиците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички