Лаказет за отношенията си с Обамеянг: Като братя сме


Лаказет за отношенията си с Обамеянг: Като братя сме
Снимка: Getty Images/Guliver

1315 0

Александър Лаказет призна, че чувства своя партньор в атаката на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг като свой брат и затова се разбират толкова добре на терена. През уикенда двамата забиха по два гола във вратата на Фулъм за успеха с 1:5, който изкачи "артилеристите" на четвъртото място във Висшата лига. "Той ми е като брат", заявява откровено френският национал.

"Всеки ден говорим помежду си, харесва ни да работим заедно и очевидно това си личи на терена". Самият Обамеянг е в страхотна форма откакто пристигна в Арсенал, вкарвайки 16 гола в първите си 23 мача за клуба. Това прави старта му по-успешен дори от този на легендата Тиери Анри.

"Трудно е да се сравни постижението на Оба с това на Анри, защото той дойде на по-късен етап в кариерата си от Тиери. Надявам се обаче да продължи с головете и да ни помогне да спечелим нещо", завърши темата Лаказет.

ЕТО КОЙ ЩЕ ОБЛИЧА АРСЕНАЛ ОТ НОВИЯ СЕЗОН

Междувременно Арсенал е в серия от девет поредни победи във всички турнири и надеждите на феновете за завръщане в Шампионската лига не са безпочвени. Въпреки това, Лаказет настоява, че е твърде рано да се говори за завършване в четворката.

"Трябва да продължим да работим усърдно както досега и ще видим в края на сезона. Духът в отбора е добър и се наслаждаваме на момента", сподели 27-годишният нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички