Къде да гледаме сблъсъка Лестър - Ливърпул?


Къде да гледаме сблъсъка Лестър - Ливърпул?
Снимка: Getty Images/Guliver

2776 0

На тазгодишния "Боксинг дей" всички футболни погледи са насочени към сблъсъка между Лестър и Ливърпул. Един срещу друг излизат първия и втория в класирането във Висшата лига. Срещата е от 22 часа, а домакини са "лисиците".

При успех днес мърсисайдци ще увеличат преднината си на тринадесет точки пред втория, като имат и мач по-малко. Мениджърът на тима Юрген Клоп обяви, че Алекс Окслейд-Чембърлейн ще пропусне последните два мача на "червените" от календарната 2019 година заради контузия на глезена.  Германският специалист добави: „Жоел Матип и Фабиньо вървят отлично с възстановяването си, но също няма да вземат участие в тези срещи до края на годината".

За Лестър серия от осем поредни победи за първенство намери своя край в домакинство на предпоследния Норич. Седмица по-късно Варди изведе “Лисиците” напред в резултата на “Етихад Стейдиъм”, но “Гражданите” не се сломиха и спечелиха с 3:1. Това бе трето поражение на Лестър за сезона като такова у дома все още няма. Срещата ще може да наблюдавате пряко по Diema Sport 2, както и да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички