Къде да гледаме Манчестър Юнайтед - Тотнъм от Висшата лига?


Къде да гледаме Манчестър Юнайтед - Тотнъм от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1769 0

Манчестър Юнайтед и Тотнъм се изправят един срещу друг в дербито на кръга от английската Висша лига. Това е пореден случай, в който Жозе Моуриньо ще се изправи срещу отбор, който вече е ръководил от Англия, след като е бил начело и на "червените дяволи", и на Челси.

Юнайтед и Тотнъм определено не започват добре новия сезон. Момчетата на Оле Гунар Солскяер имат победа и загуба съответно срещу Брайтън и Кристъл Палас, но играта, която демонстрират е твърде далеч от желаното. При триумфа над "чайките" те извадиха огромен късмет, защото Брайтън изпусна много, а дори и удари 5 греди.

"Шпорите" имат мач повече в сравнение с днешния си опонент, като те минаха през всеки резултат през този сезон, записвайки загуба, победа и равенство съответно срещу Евертън, Саутхемптън и Нюкасъл. Предстои прекъсване за изиграването на двубоите на националните отбори, а преди него и двата тима ще искат да се оттеглят с победа.

Манчестър Юнайтед и Тотнъм излизат един срещу друг от 18:30 часа българско време. Ще можете да наблюдавате сблъсъка пряко по Диема спорт 2, както и да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички