Фърдинанд: Изнервящо е, че Юнайтед не може да вземе трансферните си цели


Фърдинанд: Изнервящо е, че Юнайтед не може да вземе трансферните си цели
Снимка: Guliver/GettyImages

1533 0

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разкритикува трансферната политика на отбора, след като „червените дяволи“ не успяха да вземат повечето от набелязаните трансферни цели. Наставникът Оле Гунар Солскяер имаше сериозно желание да подсили тима си, но успя да вземе единствено полузащитника на Аякс Дони ван де Беек.

В същото време някои от конкурентите на Юнайтед, най-вече Челси, успяха с доста по-голяма лекота да докарат в състава желаните от тях футболисти. Рио Фърдинанд сподели, че е изумен от невъзможността на бившия му тим да взима необходимите играчи, като направи сравнение между Оле Гунар Солскяер и бившия му съотборник в националния отбор на Англия и настоящ треньор на Челси Франк Лампард. „В коя позиция бих желал да бъда? По-скоро в тази, в която е Франк. Сделките бяха завършени рано, той взе играчите, които искаше и имаше достатъчно време да работи с тях на тренировъчното игрище. Бих предпочел да съм в тази позиция, отколкото в Манчестър Юнайтед, където можеш само да се ядосаш и не знаеш откъде да продължиш. Всички фенове на Юнайтед са наясно кои са трансферните цели, но отборът не успя да вземе почти никоя от тях“, заяви Рио Фърдинанд.

Манчестър Юнайтед загуби много време в преследването на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, но отборът така и не успя да склони „жълто-черните“ да продадат играча. А ето как директор на Борусия Дортмунд попари надеждите на Манчестър Юнайтед за Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички