Къде да гледаме двубоя Манчестър Сити - Арсенал?


Къде да гледаме двубоя Манчестър Сити - Арсенал?
Снимка: Getty Images/Guliver

1023 0

След три месеца принудителна пауза днес Висшата лига се подновява. От 22:15 часа Манчестър Сити приема отбора на Арсенал в среща от 28-ия кръг на английския шампионат. "Гражданите" изостават с 25 точки от лидера Ливърпул и се сбогуваха с мечтата си за нов трофей. По-лошото е, че отборът по всяка вероятност няма да играе и европейските клубни турнири заради наказание.

Днешната среща ще е по-особена, тъй като един срещу друг ще се изправят Хосеп Гуардиола и Микел Артета, който бе дългогодишен помощник на Пеп, включително и в Сити. Микел Артета заяви, че се надява познанието на обстановката да му помогне срещу бившия му тим, който е в серия от 6 поредни победи над лондончани във всички турнири и доминира сериозно в това съперничество напоследък.

Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко в ефира на Diema Sport 2. За Сити няма контузени футболисти, след като Лапорт и Сане се възстановиха за домакините, като германецът може да запише първото си участие от август насам. При Арсенал липсват единствено трайно пострадалите Лукас Торейра и Калъм Чеймбърс. Самият Артета бе признал, че ще е странно да играе срещу Сити, защото е бил 4 години там и познава всички.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички