Къде да гледаме двубоя Ливърпул - Арсенал от Висшата лига?


Къде да гледаме двубоя Ливърпул - Арсенал от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1376 0

Тази вечер шампионът на Англия - Ливърпул, ще има първата по-тежка задача за новия сезон. Мърсисайдци посрещат отбора на Арсенал в третия кръг на Висшата лига. И двата отбора постигнаха победи в първите си два двубоя и очакванията са за здрав сблъсък.

Преди двубоя стана ясно, че звездите на мърсисайдци – Алисон Бекер и Тиаго Алкантара, може да пропуснат мача на отбора си. Дуото пропусна тренировката на Мелууд в деня преди мача с „топчиите”, като се очаква да се разбере физическото им състояние. Капитанът Джордан Хендерсън също по всяка вероятност ще пропусне срещата.

Арсенал пък се намира в много добра форма от края на юни, като спечели ФА Къп за сезон 2019/20 и се намира в серия без поражение от 8 поредни срещи във всички турнири. Сега за тима на Артета предстои най-сериозният тест от началото на сезона. Арсенал вече записа една победа над отбора на Юрген Клоп, като го надви след изпълнение на дузпи в мача за Къмюнити шийлд в началото на сезона. Срещата е с начален час 22:00 и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport 2. А какво заяви Юрген Клоп преди двубоя и защо похвали Микел Артета - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички