Къде да гледаме дербито от Висшата лига Лестър - Манчестър Сити?


Къде да гледаме дербито от Висшата лига Лестър - Манчестър Сити?
Снимка: Getty Images/Guliver

900 0

Съботният футболен ден в английската Висша лига завършва с едно от големите дербита на кръга - третият срещу вторият в подрежданието - Лестър срещу Манчестър Сити. Двубоят започва в 19:30 часа българско време и ще бъде излъчван по "Диема спорт 2", като можете да следите НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри

Часове след лондонското дерби на сцената излизат двата най-добре представящи се отбора до този момент в Англия след Ливърпул. "Гражданите" определено са доста под нивото, което демонстрираха преди година, като шансовете им за титла за нищожни заради 6-те загуби и 3-те равенства през този сезон. Любопитно е Пеп Гуардиола с какъв състав ще излезе предвид този факт, подплатен с предстоящия след дни изключително важен и тежък сблъсък срещу Реал Мадрид в Шампионска лига.

"Лисиците" играят своя втори мечтан сезон след онзи исторически 2015/16. Макар сега да нямат особени шансове за титлата, те се представят на висота, като са само на 4 точки от шампиона и втория в подреждането Манчестър Сити, а днес имат възможността да си скъсят само до 1. До голяма степен невъзможността да се борят за немислима втора титла от Висшата лига е продиктувана от феноменалната серия на лидера в класирането. Класиране в Шампионска лига при тази конкуренция обаче със сигурност ще бъде приет като страхотен успех.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ АНГЛИЙСКОТО ДЕРБИ ЧЕЛСИ - ТОТНЪМ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички