Дори и след наказанието: Гуардиола няма никакви съмнения относно играчите на Манчестър Сити


Дори и след наказанието: Гуардиола няма никакви съмнения относно играчите на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

7069 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е сигурен, че играчите ще са изцяло концентрирани до края на сезона и отдадени, независимо от наказанието от УЕФА. "Гражданите" бяха изхвърлени за 2 години от Шампионска лига, но ще обжалват санкцията в Спортния арбитражен съд.

"Аз съм напълно сигурен в отдадеността на играчите, те показват това от много години. Никой не знае какво точно ще се случи, но нямам никакво съмнение към тях. Няма как да променим какво си мислят хората, но аз знам колко усилено работим. Гордея се изключително много с нашата работа през последните 3 години, а затова никой не ни е помагал. Правехме го ден за ден и мач за мач", заяви Гуардиола.

В събота "гражданите" ще се изправят срещу Лестър, а наставникът очаква труден двубой. "Имат страхотна организация и много добър екип от скаути, които знаят какво трябва да направят. Хубаво е за английския футбол да виждаме отбори да играят по този начин и да имат такъв мениджър", заяви Пеп, обявявайки Джейми Варди за "един от най-добрите", които е виждал. А какви бяха мерките, които Гуардиола предприе веднага след наказанието - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички