Къде да гледаме английското дерби Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити?


Къде да гледаме английското дерби Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити?
Снимка: Getty Images/Guliver

2526 0

Днес в 18,30 часа ще се изиграе дербито на Манчестър в 29-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Това ще бъде четвърти сблъсък между двата гранда от Манчестър през текущия сезон. Юнайтед и Сити се срещнаха два пъти в Купата на лигата и веднъж в Премиър лийг. Към момента "гражданите" играят без натиск - първото място е почти недостижимо за тях, а второто трудно могат да го изпуснат.

Съвсем различна е ситуацията при "червените дяволи" - те ожесточено се борят за попадане в зона "Шампионска лига" в края на сезона. За тази цел са им нужни победи, както и Евертън да спре днес Челси. Преди днешния двубой и двата тима играха в турнира за ФА Къп, като обаче Сити имаха 24 часа повече за почивка.

За "гражданите" участие в двубоя няма да вземе контузеният Аймерик Лапорт, а Кевин Де Бройне е под въпрос. Вижте тук защо. За Юнайтед под въпрос е участието на Хари Магуайър, Арън Уан-Бисака и Даниел Джеймс. В първия мач в първенството през сезона Манчестър Юнайтед победи на "Етихад" с 2:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички