Най-добрият състав, комбиниран от футболисти на Юнайтед и Сити


Най-добрият състав, комбиниран от футболисти на Юнайтед и Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

5858 0

Манчестър Юнайтед посреща на "Олд Трафорд" градския съперник Манчестър Сити в най-интригуващия двубой от 29-ия кръг в английската Висша лига. Легенди на двата клуба в лицето на Анди Коул, Мика Ричардс, Джулиън Лескът и Уес Браун определиха идеалната смесена 11-ка между настоящите играчи на двата тима:

Вратар: Едерсон

Защитници: Кайл Уолкър, Хари Магуайър, Аймерик Лапорт, Люк Шоу

Полузащитници: Кевин де Бройне, Фернандиньо, Пол Погба

Нападатели: Рахийм Стърлинг, Серхио Агуеро, Маркъс Рашфорд

Със сигурност привържениците на "червените дяволи" могат да имат претенции към този състав, задавайки въпроса защо изключително мощният и бърз Аарън Уан-Бисака не е заел мястото на Кайл Уолкър. Голям дебат може да предизвика и вратарският пост, за който Давид де Хеа има правото да изяви претенции.

Същото обаче се отнася и за феновете на "гражданите", за които вероятно е същинска болка да видят поставения отляво на защитата Люк Шоу вместо Бенжамен Менди. Все пак, техният тим има цели 7 играчи в този имагинарен отбор, докато за "червените" остават само 4.

Никой от двата състава обаче няма да изглежда така в неделя (08.03) от 18:30 часа българско време, когато ще бъде даден първият сигнал на манчестърското дерби. Едни от големите лидери на двата отбора - Кевин де Бройне за Сити и Хари Магуайър за Юнайтед са под въпрос. От гореспоменатия състав Маркъс Рашфорд също няма да вземе участие поради дългосрочна контузия.

ИГРАЧ НА ЮНАЙТЕД Е НАКАЗАН ЗА 6 МАЧА ЗАРАДИ ПРОЯВА В СТИЛ "ЛУИС СУАРЕС"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички