Купен за 2 милиона преди Световното вече струва 50 и Юнайтед го иска


Купен за 2 милиона преди Световното вече струва 50 и Юнайтед го иска
Снимка: Gulliver/GettyImages

4368 0

Малко преди старта на Световното първенство по футбол една от изгрелите именно в Русия звезди е закупен от Айнтрахт Франкфурт. Става въпрос за един от играчите, които помогнаха на Хърватия да стигне до финала в турнира - Анте Ребич. Хърватското крило, което само преди година се оказа ненужен във Фиорентина, игра под наем в Германия през миналия сезон, а Айнтрахт се възползва от клаузата в договора му и го купи за 2 милиона евро.

Сега обаче 24-годишният флангови нападател е обект на интерес от страна на Манчестър Юнайтед, гръмнаха източници в Англия, а първи информацията публикуваха от "The Sun". "Червените дяволи" са готови да платят 50 милиона евро за правата на хърватина, въпреки че все още няма и месец, откакто той официално стана собственост на носителя на Купата на Германия.

Точно преди година Ребич беше оценяван на 3 милиона евро, според "transfermarkt.de". Към днешна дата хърватският ас е оценяван на 27 милиона паунда. Въпреки че беше официално привлечен през това лято, едва ли Айнтрахт ще прави спънки на евентуален трансфер на Ребич, особено като се има предвид и сериозната сума, която клубът ще прибере. Самият Жозе Моуриньо пък е настоял за привличането на крилото, тъй като до момента Манчестър Юнайтед така и не може да уреди трансферите на две от основните цели на португалеца - Вилиан и Иван Перишич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички