Манчестър Юнайтед поиска ас на Барса, който каталунците не желаят


Манчестър Юнайтед поиска ас на Барса, който каталунците не желаят
Снимка: Getty Images/Gulliver

2829 0

Треньорският щаб на Барселона няма да използва Йери Мина през този сезон и клубът е готов да се откаже от младия колумбийски защитник, който блесна сериозно по време на Световното първенство по футбол. Отбелязалият 3 гола бранител е нежелан от Ернесто Валверде, но добрата новина за "блауграна" е, че интерес към него не липсва.

Поредният тим, който проявява интерес, е Манчестър Юнайтед. Мина е оценяван на около 30 милиона евро, а "червените дяволи" все още не са намерили идеалните централни защитници след ерата "Неманя Видич - Рио Фърдинанд".

Мина бе привлечен в Барселона през януари от бразилския Палмейрас, но въобще не попада в плановете на старши треньора на каталунците Ернесто Валверде и почти сигурно ще бъде продаден до края на лятото. Според пресата в Испания Олимпик Лион вече е отправил официално оферта за играча, а интерес към 23-годишния играч имат и английските Евертън, Уулвърхамптън и Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички