Кристъл Палас надви Уест Хям в лондонско дерби със 7 попадения


Кристъл Палас надви Уест Хям в лондонско дерби със 7 попадения
Снимка: Getty Images

1339 0

Отборът на Кристъл Палас надви с 4:3 градския си съперник Уест Хям в зрелищен мач от 34-ия кръг на английската Висша лига

Двубоят започна чудесно за гостите от Уест хям, които откриха резултата още в 9-ата минута, благодарение на Томас Соучек. Радостта на "чуковете" обаче не продължи дълго, тъй като Джордан Аю изравни още в 15-ата минута. 5 минути по-късно лидерът на "орлите" Вилфред Заха направи обрата пълен със "щастлив" гол.

Катастрофална грешка в 30' подари шанс на Джефри Шлуп, от който той се възползва и вкара от късо разстояние за 3:1. Томас Соучек пусна страхотна топка за Михаил Антонио, а таранът на "чуковете" вкара с глава петия гол в полувремето и направи резултата 3:2.

Головете продължиха да "валят" и след почивката. В 66' реферът Крег Поусън се консултира с ВАР след отсъдена от него дузпа за Палас, а системата потвърди решението му. Зад кълбото застана Еберечи Езе и вкара за 4:2. 

Томас Соучек се отчете с втора асистенция в 72', след като намери мароканецът Найеф Агер, а той вкара с глава за 4:3. Поусън трябваше да прегледа ситуацията на екрана, защото имаше оплаквания за игра с ръка, но такава не бе отсъдена и попадението бе редовно.

С победата Палас продължава да е на 11-ото място с 40 точки, а Уест Хям е 15-ти с актив от 34 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички