Макманаман: Ливърпул все още изостава от Манчестър Сити


Макманаман: Ливърпул все още изостава от Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1737 0

Ливърпул може да е спечелил Висшата лига, но все още изостава от Манчестър Сити. Това смята легендата на мърсисайдци Стийв Макманаман, визирайки дълбочината и качеството в съставите на Юрген Клоп и Хосеп Гуардиола. Макманаман, който в края на кариерата си прекара две години в тима на Манчестър Сити, е на мнението, че Ливърпул има работа за вършене през този трансферен прозорец.

"Когато си световен шампион и си спечелил всичко е много трудно да подобриш състава си, особено титулярните 11. Но аз смятам, че съставът може да бъде подобрен. Ливърпул трябва да повиши качеството на резервната си скамейка. Състав като на Манчестър Сити е с по-голяма дълбочина от този на Ливърпул. Това е посоката, в която трябва да гледа Клоп", смята Макманаман.

"Смятам, че Ливърпул се нуждае от ляв защитник, който да замества Анди Робъртсън. Със сигурност ще е трудно да замениш някой от стартовите 11 на този отбор. Но в такъв случай би било тежка задача да привлечеш футболисти, които знаят, че няма да играят. Това е много труден ход за Клоп", добави още Макманаман.

По-рано днес Деян Ловрен официално се раздели с Ливърпул. Междувременно пък стана ясно къде Адам Лалана ще продължи кариерата си (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички