Кошмарната статистика на Почетино срещу Гуардиола не го притеснява преди Манчестър Сити - Челси


Кошмарната статистика на Почетино срещу Гуардиола не го притеснява преди Манчестър Сити - Челси
Снимка: Getty Images

1000 0

Треньорът на Челси Маурисио Почетино заяви, че не е притеснен от статистика си в срещите срещу Хосеп Гуардиола. Испанецът е треньорът, от който Поч има най-много загуби в кариерата си – 13, а е постигнал едва четири победи срещу него. Двамата отново излизат един срещу друг утре (17 февруари) на "Етихад".

Какво каза Почетино?

"Пеп е страхотен треньор. Един от най-добрите за всички времена. Не съм само аз този, който има лоша статистика срещу него. Това е страхотна възможност да се учиш от най-добрите. Дали го харесвам? Разбира се. Възхищавам му се. Това да не му подам ръка миналия път беше грешка. Няма да се повтори. Тогава бяха толкова ядосан на рефера, че се втурнах веднага към него", разкри Почетино.

Още: Гуардиола похвали Челси преди дербито, направи и любопитно признание за Коул Палмър

 Почетино преди гостуването на Манчестър Сити

"Коул Палмър не е играч, който трябва да доказва каквото и да било. Той е благодарен за периода си в Ман Сити, но напусна клуба, защото искаше ново предизвикателство и възможност да играе повече. Той се адаптира изключително добре и изигра вече много мачове за нас. В неделя той ще играе за отбора си. Манчестър Сити е един от най-добрите отбори в света и понякога е трудно да се намери място в състава за един млад футболист".

"Все още сме отбор, който има възходи и падения и търсим зрялост и постоянство. Независимо дали ще спечелим, или ще загубим, това няма да окаже влияние върху финала с Ливърпул".

"Тиаго Силва има малък проблем и няма да бъде на разположение за утре. След този мач ще следим ситуацията ден за ден. Колуил и Санчес са добре и са на линия. Много добре за отбора е, че Роберт отново е на разположение. Ще видим дали ще започне. Чуквуемека усука глезена си преди два дни и е аут", добави още специалистът.

Още: Коул Палмър преди завръщането си на "Етихад" за Манчестър Сити - Челси: Ще бъде странно, но съм развълнуван

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички